Sunday, April 1, 2018

Επίσκεψη Ανδρέα Ριζούλη στο Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ανδρέας Ριζούλης επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 - 3 - 2018 το Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας. 


Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του ΙΕΚ κύριο Αναγνώστου Παναγιώτη και τους εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία και τις ανάγκες του εκπαιδευτηρίου. Από τη συζήτηση προέκυψε η αναγκαιότητα ίδρυσης και δεύτερου ΙΕΚ στην Πάτρα. Με την παρούσα κατάσταση δεν ικανοποιούνται όλες οι αιτήσεις των υποψηφιων σπουδαστών για επαγγελματική ειδίκευση που προέρχονται όχι μόνο από την περιοχή μας αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας. 


Ο βουλευτής επισκέφθηκε αίθουσες διδασκαλίας και συνομίλησε με σπουδαστές για την πορεία της εκπαίδευσής τους. Άκουσε τα διάφορα αιτήματα, με κυριότερο την πρόβλεψη αμοιβής τους κατά την διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης. Τέλος συμμετείχε σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το τμήμα δημοσιογραφίας του ΙΕΚ και απάντησε σε ερωτήσεις των σπουδαστών.
Ο Ανδρέας Ριζούλης διαπίστωσε την υψηλή παροχή εκπαίδευσης από τους καθηγητές, παροχή που πιστοποίησαν και οι ίδιοι οι σπουδαστές.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.