Thursday, June 28, 2018

Μήνυμα Μ.Τζελέπη για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών


Συμπληρώνοντας 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας,  τιμούμε όλους εκείνους που με πίστη και αυταπάρνηση αγωνίστηκαν, για να προσφέρουν στο δοκιμαζόμενο λαό των Σερρών την πολυπόθητη ελευθερία.


Οι Σερραίοι υπήρξαν αληθινοί αγωνιστές, πάλεψαν σκληρά για να διασώσουν τη γλώσσα, τη θρησκεία, τις παραδόσεις τους και  να αποτινάξουν τον τουρκικό και βουλγαρικό ζυγό. Η Συμβολή τους υπήρξε καθοριστική στην Εθνική Παλιγγενεσία και στην επέκταση των συνόρων της ελληνικής Επικράτειας, με την εμβληματική φιγούρα του Εμμανουήλ Παππά να πρωτοστατεί.
Η θυσία και τα υψηλά ιδανικά των προγόνων μας, αποτελούν για εμάς πολύτιμη παρακαταθήκη, η οποία επιβάλλεται να μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας. Γεγονότα ανδρείας λοιπόν σαν κι αυτά, θα πρέπει να ηχούν σαν καμπανάκι σε όλους όσοι απροκάλυπτα αγνοούν την ιστορική αλήθεια και είναι πρόθυμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ιεραρχώντας το κομματικό και προσωπικό συμφέρον πάνω από το Εθνικό.

Βουλευτής Σερρών

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.