Wednesday, June 20, 2018

Η ΝΔ υποθάλπτει τη βία και στις Σέρρες: Η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών με τη ΝΔ, χειροκροτεί τους υβριστές της Υφ. Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά


Η γνωστή βουλευτής των Σερρών και πρώην σύζυγος του Γιάννη Μαγκριώτη, Φωτεινή Αραμπατζή, με κίνησή της χθες στα κοινωνικά δίκτυα απαξίωσε της θέση της ως γυναίκα και ως βουλευτής, αλλά και το πολίτευμα που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Η κα Αραμπατζή, επικρότησε βίντεο στο οποίο ακούγονται απαράδεκτες και υβριστικές επιθέσεις ομάδας ατόμων ενάντια στην Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης,  Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Το βίντεο είναι καταγραφή γεγονότων που έγιναν χθες, Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, έξω από το γραφείο της Υφυπουργού.


Η επιβράβευση επιθέσεων αυτού του τύπου, από την κα Αραμπατζή με τη μορφή του γνωστού "like", ενώ η ίδια είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι η χειρότερη δυστυχώς κίνηση που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής.

Γιατί, πρώτον, με το παράδειγμά της επικροτεί, άρα και θεωρεί σωστό, να γίνονται τέτοιου τύπου επιθέσεις.

Δεύτερον, μπορεί να θεωρηθεί ότι τις υποθάλπτει και ότι παρακινεί να συνεχιστούν.

Τρίτον, μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι πίσω από τις εκφράσεις βίας ενάντια σε άτομα της κυβέρνησης, υπάρχουν προσπάθειες υποκίνησής τους, οργανωμένες  από κομματικά συμφέροντα.

Είναι απαραίτητο η βουλευτής να ζητήσει συγνώμη για αυτή την κίνησή της.

Το απεχθές βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου Γιώργου Μαυρίδη στο Facebook, στην ακόλουθη διεύθυνση:

https:// www.facebook.com/giwrgos.mauridis/videos/10209913277587754/

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.