Thursday, June 28, 2018

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε κατάστημα στη Χαλκιδική


Συνελήφθησαν για την υπόθεση τρία άτομα
Με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων ακινητοποίησαν υπάλληλο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 1.300 ευρώ
Εξιχνιάσθηκε άμεσα μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ληστεία που έγινε χθες (27 Ιουνίου 2018) τα ξημερώματα σε κατάστημα στη Χαλκιδική .
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 19χρονοι αλλοδαποί υπήκοοι και ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, ακινητοποίησαν 22χρονο υπάλληλο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ και πακέτα τσιγάρων .
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ξιφίδια με λαβή και το χρηματικό ποσό των 323 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διάπραξη της ληστείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής .



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.