Monday, June 25, 2018

Ξεκινά σήμερα η Β’ φάση των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών για τα ΓΕΛ & ΕΠΑ.Λ.


Ξεκινά σήμερα 25 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου η Β΄ φάση των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών στα Γενικά Λύκεια και στα Επαγγελματικά Λύκεια. Για το λόγο αυτό η ηλεκτρονική πλατφόρμα  https://e-eggrafes.minedu.gov.gr θα είναι ανοικτή για να υποδεχτεί νέες αιτήσεις εγγραφής.
Αναφορικά με τα Γενικά Λύκεια:
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την από 09-05-2018 (Φ1α/73611/Δ4) εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ., μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες (γονείς, κηδεμόνες) θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές από 22-6-2018 και οφείλουν να παρουσιαστούν μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα ΓΕΛ πατήστε εδώ.
Αναφορικά με τα Επαγγελματικά Λύκεια:


Παράλληλα από τις 22 μέχρι τις 29 Ιουνίου (ώρα 14.00) θα γίνεται η επιβεβαίωση των εγγραφών της Α΄ φάσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων και από 2-6 Ιουλίου η επιβεβαίωση των εγγραφών της Β΄ φάσης κατά την ημέρα λειτουργίας των σχολείων.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την από 09-05-2018 (Φ1α/73611/Δ4) εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ, μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες (γονείς, κηδεμόνες) θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes και οφείλουν να παρουσιαστούν τις παραπάνω ημερομηνίες (22-29/6 και 2-6/7) για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα ΕΠΑ.Λ. πατήστε εδώ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.