Wednesday, June 27, 2018

Ο Β. Καλαϊτζίδης στηλιτεύει την κατάσταση που επικρατεί στις Συνεδριάσεις του ΕΒΕΣ


Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τόσο στην προετοιμασία των συνεδριάσεων του ΕΒΕΣ όσο και στην γενικότερη αντιμετώπιση του ως προς τους πολύπαθους επιχειρηματίες των Σερρών στηλιτεύει με νέα του δήλωση - ανάρτηση o επικεφαλής του συνδυασμού "ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ" κος Βασίλης Καλαϊτζίδης.
Ο κος Καλαϊτζίδης ζητά επιτέλους από την παράταξη του κου Μέγκλα να αναλάβει, έστω και αργά, επί της ουσίας τον ρόλο της, αλλά και το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί απέναντι στους Επιχειρηματίες της Π.Ε. Σερρών.
Δείτε την ακριβή δήλωση του κου Καλαϊτζίδη:


Καλησπέρα ..
Τετάρτη στις 16:00 όπως πάντα η συνεδρίαση του μήνα Ιουνίου .
Συνεχίζονται δυστυχώς οι μεσημεριανές συνεδριάσεις.
Η πρόσκληση με τα θέματα της συνεδρίασης στην μια φωτογραφία και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εισήγηση ( και τι εισήγηση ) της συνεδρίασης στην δεύτερη , που αφορά το θέμα Νο 3 .
Το ανώτατο όργανο του ΕΒΕΣ , το διοικητικό συμβούλιο ουσιαστικά συνεδριάζει χωρίς να ψηφίζει κάτι εκτός των πρακτικών , με θεματολογία που στερείται ενημέρωσης , προετοιμασίας , οργάνωσης.
Εκτιμώ , χωρίς να υποτιμώ , πως συνεδριάσεις πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων είναι καλύτερα οργανωμένες και εμπεριστατωμένες απ τις συνεδριάσεις του μοναδικού πλέον οργάνου σε επίπεδο Ν ΣΕΡΡΩΝ .
Η μοναδική εισήγηση , αν μπορεί να χαρακτηρίσει έτσι θυμίζει (δυστυχώς ) πανό σε πορεία διαδηλωτών .
Το μοναδικό όργανο που απέμεινε πλέον σε επίπεδο Νόμου Σερρών και η νέα ( αλλά παλιά ) διοίκηση , δείχνει αδιάφορη και κουρασμένη προς τους Σερραίους επιχειρηματίες και την Σερραϊκή κοινωνία , η φτωχή θεματολογία , για ακόμη μια φορά το αποδεικνύει περίτρανα .
Δυστυχώς το ΕΒΕΣ Έχει μεταμορφωθεί σε Κέντρο δημοσίων σχέσεων , σε μια ''αυτοματοποιημένη μηχανή'' επιστολών και μόνιμος επικριτής όλων ( βουλευτών , Δημάρχων , θεσμικών και μη ) , χωρίς διάθεση συνεργασίας , διεκδικώντας το αλάθητο ..
Σίγουρα η τελευταία θέση που κατέχουμε μόνο τυχαία δεν είναι !!!
Β. Καλαϊτζίδης
Επικεφαλής "ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ"

1 comment:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο κ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ;
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ;

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.