Saturday, June 23, 2018

Ντιέγκο Μαραντόνα: Έχω οργή και θυμό επειδή φόρεσα αυτή τη φανέλα


Δεν «έκρυψε» τα λόγια του για τον διασυρμό της Αργεντινής ο Μαραντόνα
«Πυρ και μανία» ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετάτη συντριβή της Αργεντινής από την Κροατία για τη δεύτερη αγωνιστική του Δ’ ομίλου κάτι το οποίο και δεν έκρυψε.
«Έχω μια μεγάλη οργή και ένα πολύ μεγάλο εσωτερικό θυμό, επειδή φόρεσα αυτή τη φανέλα και δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα «χτυπημένη» από μια κροατική ομάδα που δεν είναι η Γερμανία, δεν είναι η Βραζιλία, η Ολλανδία, δεν είναι η Ισπανία» δήλωσε αρχικά ο θρύλος της «Αλμπισελέστε».
Στη συνέχεια ύψωσε αιγίδα προστασίας στον Λιονέλ Μέσι και έστρεψε τα «πυρά» του στους υπόλοιπους παίκτες της Αργεντινής: «Ο Λίο, λέω ότι ο Λίο έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει, όπως ο ίδιος θα μπορούσε να παίξει, είναι δύσκολο όμως να επιλύσει τα προβλήματα των συμπαικτών του».


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Clarin» ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα ήταν ο πρώτος που αναχώρησε από το γήπεδο μετά τη συντριβή μαζί με τον πρόεδρο της AFA, Κλαούντιο Τάπια και κατευθύνθηκε αμέσως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του χωρίς να δειπνήσει.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.