Tuesday, June 26, 2018

Δήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για την ένταξη έργου της ΕΥΑΘ για την υδροδότηση της Θεσσαλονίκης, στο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ


Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χαιρετίζει την ένταξη του έργου της ΕΥΑΘ για την επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας νερού στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία η ΠΚΜ ανακοίνωσε στις 25 Ιουνίου 2018. Το έργο θα διπλασιάσει τις ποσότητες του νερού για την κάλυψη των υδρευτικών αναγκών του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.
Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε σχετικά:

Η λειτουργία του Δημοσίου με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα είναι αυτονόητη απαίτηση των Ελλήνων πολιτών και της Κυβέρνησης.
Χαιρετίζω λοιπόν την ένταξη στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του έργου της ΕΥΑΘ για τη βελτίωση της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης. Οι ανάγκες της πόλης αντιμετωπίζονται χωρίς την αναβλητικότητα που δυστυχώς χαρακτήριζε τις προηγούμενες δεκαετίες και ζημίωνε το σύνολο των συμπολιτών μας.
Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του έργου, ώστε οι Θεσσαλονικείς να απολαμβάνουν από τώρα και έπειτα, ποιοτικό και επαρκές νερό.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.