Saturday, June 23, 2018

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Πέλλα για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών


Συνελήφθησαν χθες (22 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι ηλικίας 61 και 23 ετών, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όχημα που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, όπου διαπιστώθηκε να μεταφέρουν έναντι χρηματικής αμοιβής με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στη χώρα, 5 υπηκόους Μπαγκλαντές, που δεν κατείχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς, 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν και το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.