Saturday, June 23, 2018

Τοποθέτηση του ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαρωπού Σιντικής αναφορικά με το θέμα του Σκοπιανού Ζητήματος και την συμφωνία Πρεσπών (Video)

Η τοποθέτηση του ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαρωπού Σιντικής, π. Γεώργιου Πούλιου, αναφορικά με το θέμα του Σκοπιανού Ζητήματος και την συμφωνία Πρεσπών, στην 10η έκτακτη συνεδρίαση της 21ης Ιουνίου 2018, του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής.
Τοποθέτηση Πατρός Γεώργιου για το Σκοπιανό και την συμφωνία Πρεσπών 21.6.18 https://youtu.be/CxJb1Th_OHY 

1 comment:

  1. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3.000 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΡΙΕΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΓΙΝΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. ΕΥΘΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΥΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    []

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.