Wednesday, June 27, 2018

Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον «νονό της νύχτας»


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η επίθεση εντάσσεται στα πλαίσια του πολέμου που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με διαδοχικές δολοφονίες αρχηγικών στελεχών της νύχτας
Τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μετά τη δολοφονική επίθεση με καλάζνικοφ του Μανώλη Καραγιάννη έφερε στο φως της δημοσιότητας κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η επίθεση εντάσσεται στα πλαίσια του πολέμου που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με διαδοχικές δολοφονίες αρχηγικών στελεχών της νύχτας.


  • Ποιοι και γιατί σκότωσαν τον 45χρονο ποινικό Μανώλη Καραγιάννη
    Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.
    Οι δράστες, οι οποίοι -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.- εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ, έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, όπου εκινείτο πεζή.
    Video Player
    00:00
    00:56
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανότατα υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που είχε πάνω του.
    Video Player
    00:00
    00:35

    ΠΗΓΗ: in.gr

    No comments:

    Post a Comment

    Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

    Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

    Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.