Thursday, June 28, 2018

Το ξεχωριστό ρεκόρ του Μέσι στο Μουντιάλ


Το χθεσινό τέρμα του αστέρα της Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα, το οποίο ήταν το 100ό στο Μουντιάλ της Ρωσίας, του χάρισε ακόμη ένα ρεκόρ
Ακόμη ένα ρεκόρ πρόσθεσε στον… μακρύ κατάλογο των άθλων του ο Λιονέλ Μέσι. Το χθεσινό τέρμα του αστέρα της Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα, το οποίο ήταν το 100ό στο Μουντιάλ της Ρωσίας, του χάρισε ακόμη ένα ρεκόρ. Ποιο είναι αυτό; Ο «ψύλλος» έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία των Μουντιάλ που έχει σκοράρει σε αυτά στην εφηβεία του, στα είκοσι και τα τριάντα του!


Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στη χθεσινή νίκη της Αργεντινής με 2-1 επί της Νιγηρίας, με την οποία η «αλμπισελέστε» πανηγύρισε την πρόκρισή της στη φάση των «16», με τον ίδιο να πανηγυρίζει ένα ξεχωριστό ρεκόρ, καθώς έχει βρει δίχτυα σε Μουντιάλ σε τρεις δεκαετίες της ζωής του, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία των Μουντιάλ.
To πρώτο τέρμα του Μέσι σε Παγκόσμιο Κύπελλο είχε σημειωθεί σε αυτό του 2006, όταν σε ηλικία 19 ετών είχε σκοράρει το 6ο γκολ στην ευρεία νίκη με 6-0 επί της Σερβίας. Στα 27 του, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα, ενώ στη Ρωσία σκόραρε για πρώτη φορά μέχρι σήμερα απέναντι στη Νιγηρία, σε ηλικία 31 ετών.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.