Sunday, June 18, 2017

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στον Προμαχώνα Σερρών για την πάταξη του λαθρεμπορίου

Συνελήφθησαν χθες συνολικά 4 άτομα για εισαγωγή λαθραίων προϊόντων
Κατασχέθηκαν 110 λίτρα λαθραίων υγρών καυσίμων και 51,3 λίτρα λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών
Συνελήφθησαν χθες (17-6-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, από ειδικά αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, συνολικά 4 άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνελήφθησαν:
·         Ένας 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε όχημα που οδηγούσε 2 δοχεία που περιείχαν συνολικά 60 λίτρα πετρέλαιο.
·         Ένας 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας , καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να μεταφέρει 3 δοχεία που περιείχαν συνολικά 50 λίτρα πετρέλαιο.
·         Ένας 48χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε όχημα ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία και φιάλες συνολικά 31,3 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών.
·         Ένας 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 δοχεία με συνολική ποσότητα 20 λίτρων οινοπνευματωδών ποτών.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα εισήχθησαν παράνομα στη χώρα και κατασχέθηκαν προκειμένου να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα λαθρεμπορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτη ένταση.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.