Thursday, June 1, 2017

ΑΕΚ: «Στ' αστέρια θα πετάξουμε και πάλι...»

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ CHAMPONS LEAGUE
Στο «φώτο φίνις» των play offs της Super League η ΑΕΚ «σφράγισε το εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League. Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ύστερα από 10 χρόνια. Και όπως είναι λογικό το χαίρονται «με την καρδιά τους».
Η τελευταία φορά που κούνησαν το σεντόνι ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου του 2007. Όταν στο ΟΑΚΑείχαν αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη για τα προκριματικά του Champions League της περιόδου 2007-08. Τώρα περιμένουν να μάθουν τον πρώτο αντίπαλο τους. Και οι οπαδοί, ελπίζουν και απαιτούν οι διοικούντες να κάνουν τις σωστές κινήσεις, ώστε η ομάδα να έχει αξιώσεις για κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή.
Αυτά όμως είναι θέματα των επόμενων ημερών. Προς το παρόν, οι «κιτρινόμναυροι» χαίρονται «με την καρδιά τους» το επίτευγμα. Όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτογραφία που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media. Με το σχόλιο: «Η κατάληξη μιας υπέροχης βραδιάς! Η κατάληξη μιας πολύ δύσκολης χρονιάς! Η ΑΕΚ είναι εδώ και τα καλύτερα είναι μπροστά!».
Η κατάληξη μιας υπέροχης βραδιάς! 
Η κατάληξη μιας πολύ δύσκολης χρονιάς! 
Η ΑΕΚ είναι εδώ και τα καλύτερα είναι μπροστά!
Πηγήsentragoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.