Saturday, June 17, 2017

Έτοιμη για τον αγώνα των επίλεκτων στην Ηλεία η Σιδηροκαστρινή Άννα Τσομπάνη

Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Μια ακόμα μάχη  είναι έτοιμη να δώσει η παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing, Άννα Τσομπάνη, από το Σιδηρόκαστρο που αγωνίζεται υπό την εποπτεία του Αντώνη Γιαννακίδη και της προπονητικής ομάδος του Kinesis Fight Club από το Κιλκίς αλλά και υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Αλτούνη από το  Altounis Fight Team Ναυπλίου και έχοντας λάβει τις συμβουλές του Παναγιώτη Σωφρονά, προπονητή kick boxing κ-1 και πυγμαχίας, γνωστό και από το πρωτάθλημα της Iska,  την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 απέναντι στην ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη στο μέλλον αθλήτρια Κατερίνα Ζέζα από την Ηλεία, που αγωνίζεται υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παναγιωτόπουλου από το PANAGIOTOPOULOS TEAM Olympic Fighting Academy Ηλείας. 
Οι αθλήτριες θα δώσουν φιλικό αγώνα στην βράδια των άσων, στα πλαίσια του Open Championship Summer Edition III, στο κλειστό στάδιο ΑΕΘΛΕΙΟΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ, όπου αγωνίζονται επίλεκτοι αθλητές, χαρίζοντας στο κοινό ένα θέαμα με ένταση και πάθος.
Παρουσιάστρια φέτος των αγώνων θα είναι η Γεωργία Παναγιωτόπουλου, αθλητικογράφος με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας και με εμπειρία στη μετάδοση αγώνων  από διοργανώσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου, τους Ολυμπιακούς αγώνες και Champions League. Είναι παρουσιάστρια του αθλητικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και παρουσιάζει κάθε χρόνο την Βράδια των Άσων του νομού Ηλείας.


Επισημάνσεις…
Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779
E-mail: xrhstos_katsaros@yahoo.gr
Ιστότοπος: Web node http://christos-a-katsaros74.webnode.gr/ 
Σελίδα Profile on Face book: Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Twitter: Christos A. Katsaros @Chris_Sintiki https://twitter.com/Chris_Sintiki

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ http://grafida-sintikis.blogspot.gr/

Επίσημη ζύγιση της Άννας Τσομπάνη 65 κιλά

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.