Saturday, June 17, 2017

Συνέντευξη τύπου "Open Championship"

3ο Ανοικτό θερινό πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στην Ηλεία
Open Championship Fight sports event Summer Edition 3
Με ευχάριστο τρόπο συνεχίζει να μας εκπλήσσει η ομάδα του "Open Championship" που έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο νομό μας. Ο Δημήτρης Κατσιάρας, γνωστός δάσκαλος και διοργανωτής από την Αθήνα και o εκπαιδευτής από τον Πύργο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, μετά το άκρως πετυχημένο Summer Edition 2 στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, κάνουν έδρα της διοργάνωσης για φέτος το κλειστό στάδιο ΑΕΘΛΙΟΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ στις 18 Ιουνίου. Το πρωί θα διεξαχθεί Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με κλεισμένες συμμέτοχες από πόλεις όπως Αθήνα, Πάτρα, Καλαμάτα, Αίγιο, Κιάτο, Αγρίνιο, Κόρινθο, Κέρκυρα Τρίπολη Ναύπλιο και Λευκάδα).το βραδύ, οι θεατές από τις 6:30 θα απολαύσουν εντυπωσιακούς Αγώνες Επίλεκτων. Ο Gokhan Gulucu, Τούρκος αθλητής από την σχολή του Πρωταθλητή Erkan Varol (πρώην αντίπαλου του Μιχάλη Ζαμπίδη ), επισκέπτεται την Ελλάδα για αγώνα WKF Mediterranean Title εναντίον του δικού μας Δημήτρη Μάλλιαρη. Ένας διεθνής αγώνας έρχεται ξανά στην Πελοπόννησο μετά από το μακρινό 2001.Όπως αντιλαμβάνεστε, η διοργάνωση λαμβάνει άλλη διάσταση με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Τούρκο και τον Έλληνα και Ηλείο πρωταθλητή...'' Οκτώ αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους του νομού θα δώσουν εκεί την μάχη τους. Για πρώτη φορά Θα υπάρξει φέτος αγώνας JUNIOR Princess. Το MAINCARD περιλαμβάνει δυνατά ζευγάρια Κυπέλλων και Ζωνών Open Championship με έμπειρους αθλητές γνωστών σχολών. Παρουσιάστρια φέτος των αγώνων θα είναι η γνώριμη με καταγωγή από τον Πύργο Γεωργία Παναγιωτόπουλου αθλητικογράφος/ παρουσιάστρια του αθλητικού δελτίου της ΕΡΤ Το Kick Boxing στην Ηλεία είναι ένα ανερχόμενο και πολύ δημοφιλές άθλημα, με κόσμο που ζητεί να καμαρώσει ντόπιους αθλητές αλλά και να απολαύσει θέαμα, μέσα από μια σοβαρή ,αξιοπρεπή διοργάνωση που σέβεται τον αθλητή και τον θεατή. «Στόχος», όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος στο νομό της διοργάνωσης, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, «είναι η αναγνώριση της διοργάνωσης σε Πανελλήνιο επίπεδο και στο μέλλον να τραβήξει τα βλέμματα αθλητών του εξωτερικού, όπως ακριβώς κάνει το OPENCHAMPIONSHIP της Αθήνας εδώ και 15 χρόνια».
Την Παρασκευή 16 ΙΟΥΝΙΟΥ,  έγινε η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ όπου έδωσαν το παρόν οι διοργανωτές και η παρουσιάστρια Γεωργία Παναγιωτοπούλου μαζί με τον Δήμαρχο Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, τον Αντιδήμαρχο Μίγκο Ανδρέα, τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Χαμουζά και άλλους υπευθύνους του δήμου.
Επίσης παρουσιάστηκαν προπονητές και αθλητές από το νόμο Ηλείας καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί επιχειρηματίες του νομού οι όποιοι στηρίζουν δυναμικά το OPEN CHAMPIONSHIP Summer Edition










Πηγή facebook: ΄΄ Georgia Panagiotopoulou ΄΄

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.