Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Συνάντηση με τον νέο Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα, Σεζάριο Μελαντόνιο Νέτο

Με το νέο Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα, Σεζάριο Μελαντόνιο Νέτο, συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Βραζιλία, καθώς και το αίτημα για υποστήριξη της Ελλάδας στην υποψηφιότητα της Βραζιλίας ως μέλος του ΟΟΣΑ.
Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ανέφερε ότι πρέπει να εξεταστούν οι δυνατότητες για περαιτέρω εμβάθυνση των εμπορικών σχέσεων ειδικότερα στον τομέα των εξαγωγών, ενώ τόνισε ότι ανάπτυξη πρωτοβουλιών μέσω επιχειρηματικών αποστολών είναι ένα πολύ θετικό βήμα για μεγαλύτερη σύσφιξη των διμερών σχέσεων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι δύο πλευρές συζήτησαν το θέμα συνεργασίας της Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας με την Αναπτυξιακή Τράπεζα BNDES, όπου συμφώνησαν για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και σε αυτόν τον κοινό τομέα ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.