Tuesday, August 1, 2017

Συνάντηση ΕΕΣΠ με τον Μητροπολίτη Πατρών

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα 1/8/2017 μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος και τα  του Δ.Σ.  εξέφρασαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη τα θερμά  συλλυπητήρια του Δ.Σ. του Συλλόγου για τον πρόσφατο θάνατο της προσφιλούς του μητέρας. Στη συνέχεια συζήτησαν  θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αναφορικά με την αγορά και την πόλη γενικότερα. Συγκεκριμένα συζητήθηκε το θέμα της Κυριακάτικης Αργίας και η θέση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση του αγώνα για την κατοχύρωσή της. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις κοινωνικές δράσεις της Ι.Μ. Πατρών και του ΕΕΣΠ για τις ευπαθείς ομάδες.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου διαβεβαίωσαν τον Μητροπολίτη ότι  ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών θα είναι αρωγός στο σημαντικό έργο που προσφέρει η Ι.Μ. Πατρών στους συνανθρώπους μας στα πλαίσια διαμόρφωσης μιας καλύτερης κοινωνίας «με ανθρώπινο πρόσωπο».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.