Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), μέσω ΕΣΠΑ στο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Σιδηροκάστρου και στο δημοτικό σχολείο Λιβαδιάς

Ξεκινάστο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, η υποβολή αιτήσεων για τη δωρεάν συμμετοχή παιδιών από 5 έως 12 ετών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).
ΚΔΑΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ στο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Σιδηροκάστρου και στο δημοτικό σχολείο Λιβαδιάς.Πρόνοια και Αγωγη - Δημοτικοί ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
Σας καλωσορίζουμε ευχόμενοι μια δημιουργική συνεργασία. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για την δωρεάν εγγραφή των παιδιών στις δομές του δήμου μας.
Ωφελούμενες/οι:


Εκκαθαριστικό του 2017.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Φωτοτυπία ταυτότητας
Ότι έγγραφο αφορά την εργασιακή σας κατάσταση...μετά την ημερομηνία πρόσκλησης.
Εμπιστεύτηκε το άρτια καταρτισμένο προσωπικό με πολλά χρόνια εμπειρίας, τους υπέροχους χώρους μας και πάνω από όλα την αγάπη μας για τα παιδιά.
Όπως εδώ και χρόνια οι αιτήσεις των γονέων γίνονται προς διευκόλυνση σας από εμάς στο χώρο του 2ου Παιδικού Σταθμού και στους κατα τόπους σταθμούς σε ώρες που θα ανακοινωθούν.
Τηλ: 2323022270
6971618124
Ίδρυση νέων τμημάτων:
βρεφικό τμήμα στον 1 παιδικό σταθμό Σιδηροκάστρου και στον Παιδικό Σταθμό Ροδόπολης.
ΚΔΑΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ στο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Σιδηροκάστρου και στο δημοτικό σχολείο Λιβαδιάς.
Οι εγγραφές συνεχίζονται για όσους δεν δικαιούνται την επιδότηση ΕΣΠΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.