Friday, June 8, 2018

Πανσερραϊκός BC: Ο Σταύρος Ιωσηφίδης ανανέωσε με τα «λιοντάρια»


Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Σταύρο Ιωσηφίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να «κοουτσάρει» την παιδική ομάδα των «λιονταριών» για ακόμη μία χρονιά ενώ ταυτόχρονα θα εκτελεί και χρέη βοηθού δίπλα στον προπονητή μας κ. Κοκολιό Φώτη.

Ιωσηφίδης: Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε την ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα του νομού  εκεί που της αρμόζει και πρέπει να είναι

Σε δήλωση του ο Σταύρος Ιωσηφίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και πολλή δουλειά στο γήπεδο, δεν θα μπορούσα να μην συνεχίσω να πορεύομαι με μια ομάδα που έχει όραμα και φιλοδοξίες όπως είναι ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ – ΚΡΙ.


Με χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση των μελών της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ για τη συνέχιση της συνεργασίας μας στο παιδικό τμήμα και τη συμμετοχή μου στο προπονητικό team της ομάδας του εφηβικού και ανδρικού τμήματος στο πλάι του Φώτη Κοκολιού.

Σκοπός και όραμά μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ, προσελκύοντας όσο περισσότερους φιλάθλους στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε την ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα του νομού  εκεί που της αρμόζει και πρέπει να είναι.

Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους μας με υγεία και επιτυχίες!»




Βιογραφικό

Ο Σταύρος, γεννημένος στις Σέρρες τον Δεκέμβριο του 1982, ξεκίνησε το μπάσκετ από τους Ικάρους Σερρών, στους οποίους αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της δεκαπεντάχρονης καριέρας του.

Ξεχωριστές στιγμές με την ομάδα του ήταν, κατά χρονολογική σειρά, η κατάκτηση της 7ης Πανελλήνιας θέσης με το παιδικό (1997), η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία (2009), και η -δύο συνεχόμενες φορές- κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Α2 (2011 και 2012). Από το 2013 και μέχρι το τέλος της καριέρας του (2017) αγωνίστηκε στον Ορφέα Νέου Σκοπού, με τον οποίο αναδείχθηκε Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. (2013) πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ φόρεσε και την «κόκκινη φανέλα με το λιοντάρι» για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους (2004-2006).

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.