Tuesday, June 12, 2018

Κατασκευή δώδεκα νέων παιδικών χαρών στον Δήμο Σιντικής



Στην κατασκευή δώδεκα (12) νέων παιδικών χαρών προχωράει κι επίσημα ο Δήμος Σιντικής με τη σύμβαση που υπέγραψε στις 11/06/2018 ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτιος Δομουχτσίδης παρουσία του Αντιδήμαρχου Οικονομικών κ. Αθανάσιου Μελαδίνη, του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων κ. Παναγιώτη Σαββίδη και του Προϊστάμενου Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Σιντικής κ. Ιωάννη Χατζόπουλο. Η προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση έντεκα παιδικών χαρών κι ενός χώρου αναψυχής έχει συνολικό προϋπολογισμό 277.627,94 ευρώ.


Ήδη, ο Δήμος Σιντικής έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία αναβάθμισης δέκα (10) υφιστάμενων παιδικών χαρών εναρμονίζοντας τους χώρους  στα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.
Οι ανακατασκευές θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες Σιδηροκάστρου, Πετριτσίου και Κερκίνης και συγκεκριμένα στις εξής τοπικές κοινότητες: 1. Χαρωπό, 2. Ροδόπολη, 3. Γόνιμο, 4. Πετρίτσι, 5. Μεγαλοχώρι, 6. Λιβαδιά. 7. Καμαρωτό, 8. Κάτω Πορόια, 9. Βαμβακόφυτο, 10. Στρυμονοχώρι.
Το όραμα της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργηθούν σύγχρονοι, λειτουργικοί και ασφαλείς χώροι που θα συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας, στη βελτίωση του επιπέδου των μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών καθώς και στην ικανοποίηση των αναγκών ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής των παιδιών και των συνοδών αυτών.





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.