Tuesday, June 12, 2018

Διαμαρτυρία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τη δημιουργία διοδίων στο Στρυμονικό Σερρών


Η Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΣΥΡΙΖΑ συντασσόμενη με την πλειοψηφία των Φορέων και των κάτοικων της Π.Ε Σερρών εκφράζει την  διαμαρτυρία της για την κατασκευή σταθμού  μετωπικών διοδίων στο ( ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ )Σερρών .
Η διαμαρτυρία αυτή δεν είναι προσχηματική συντάσσεται στα πλαίσια της λειτουργίας του οργάνου καθώς ο πολίτικος του ρόλος είναι να αφουγκράζεστε τα προβλήματα της Σερραϊκής κοινωνίας και να μπορεί να βοηθάει και να παρεμβαίνει με όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχει.
 Η λειτουργία αυτού του σταθμού επιβαρύνει  οικονομικά την Πόλη μας καθώς και τις επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Π.Ε Σερρών, πέρα της οικονομικής αιμορραγίας που προέρχεται λόγω της αθρόας εξαγωγής οικονομικών πόρων προς όμορη χωρά ακόμα ένα πρόβλημα έρχεται να συσσωρευτεί στα ήδη υπάρχοντα
Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε:


  • Την ακύρωση της κατασκευής του μετωπικού σταθμού διοδίων.
  • Την εφαρμογή ηλεκτρονικών- αναλογικών διοδίων σε όλο το μήκος της Εγνατίας Οδού.
  • Τη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
  •       Τη μεριμνά για τους κάτοικους των  όμορων περιοχών ώστε να μην υπάρξει κόστος στην καθημερινή τους εργασία και στις λοιπές ασχολίες τους.
Καλούμε τον Υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών να υλοποιήσει τη δέσμευσή του ότι τα αναλογικά διόδια θα εφαρμοστούν πρώτα στην Εγνατία Οδό.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.