Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Μαξίμου κατά Σαμαρά: Υπονόμευση της συνταγματικής τάξης τα σχόλια για ΠτΔ


Στην ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για θεσμικό ατόπημα
Σκληρή απάντηση έδωσε στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την παρέμβασή του με την οποία χαρακτήρισε την συμφωνία «ταπεινωτικό συμβιβασμό» και τη στάση του Προέδρου τηςΔημοκρατίας «ανιστόρητη».
Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει: «Ο κ. Σαμαράς διέπραξε μείζον θεσμικό ατόπημα, εμπλέκοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με ιταμό μάλιστα τρόπο, στην αντιπαράθεση για το θέμα της συμφωνίας με την πΓΔΜ.


»Το ατόπημα είναι ακόμα βαρύτερο, γιατί ο κ. Σαμαράς γνωρίζει, ως πρώην πρωθυπουργός, τα όρια των συνταγματικών εξουσιών του Προέδρου.
»Η υπονόμευση, σε τόσο κρίσιμες εθνικά στιγμές, της συνταγματικής τάξης, είναι ασυγχώρητη.
»Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με την πρωινή του επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τις δηλώσεις του στο προεδρικό μέγαρο, άνοιξε τους συνταγματικούς ασκούς του Αιόλου, οφείλει να απαντήσει αν συμπλέει με τον κ. Σαμαρά, στην επίθεση κατά του Προέδρου και της συνταγματικής τάξης.»

ΠΗΓΗ: in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.