Thursday, June 14, 2018

Ψήφισμα για το χτύπημα της αντιιμπεριαλιστικής πορείας της νεολαίας στην Αθήνα


Ψήφισμα από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών Εμμανουήλ Παπάς που αναφέρει: 
Νέα “κατρακύλα” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στον αυταρχισμό και στην τρομοκρατία! Δεν τρομοκρατούμαστε! Δίνουμε ακόμα πιο μαζικό παρόν στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών. Καταδικάζουμε τη βάναυση επίθεση με ρόπαλα, χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας ενάντια σε φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενους στη σημερινή αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση κατόπιν εντολής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.


       Η επίθεση έγινε όταν οι διαδηλωτές βρίσκονταν στο ύψος του αγάλματος Τρούμαν. Οι δυνάμεις καταστολής προχώρησαν σε προσαγωγές 3 ατόμων και στον τραυματισμό άλλων τριών, που κατέληξαν στο νοσοκομείο. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που με τον ίδιο “ντορό”, πριν από λίγες ημέρες, «απάντησε» με MAT, βία και εκφοβισμό, χτυπώντας αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και φοιτητές, που διεκδικούσαν μόνιμη και σταθερή εργασία, έτσι και σήμερα κατέστειλε βίαια τη διαδήλωση ενάντια στο νέο αιματοκύλισμα των ιμπεριαλιστών στη Συρία
        Για άλλη μια φορά κάνουν τη βρώμικη δουλειά, η αντιλαϊκή τους πολιτική, η ενεργή συμμετοχή τους στον πόλεμο στη Συρία, πάει χέρι – χέρι με την βία και την καταστολή. Δηλώνουμε ότι η κυβέρνηση, που και με το σημερινό της χτύπημα αποδεικνύει ότι είναι το καλύτερο πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, όσο και αν χτυπάει, δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Η Τρομοκρατία δε θα περάσει! Έξω η Ελλάδα από το Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα! Καμία αναμονή! Κανένας φόβος! Όλοι στους δρόμους του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών! Καλούμε όλα τα σωματεία να καταγγείλουν τις επιθέσεις και την τρομοκρατία!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.