Monday, June 11, 2018

Επίσκεψη Αφροδίτης Σταμπουλή στο Λιμνοχώρι Σερρών


Η βουλεύτρια Αφροδίτη Σταμπουλή και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών επισκέφθηκαν την κοινότητα Λιμνοχωρίου μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αχιλλέα Παλαμπουΐκη. Η βουλεύτρια συζήτησε με τους/τις κατοίκους για τις δυνατότητες αποζημίωσης των πλημμυρισμένων περιοχών και τη λειτουργία του ΕΛΓΑ. Επίσης γνωστοποιήθηκαν στους κατοίκους η προοπτική κατασκευής αποχετεύσεων και οι δυνατότητες προστασίας των οικισμών από πλημμύρες μέσω των προγραμμάτων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι & ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Επιπλέον συζητήθηκαν προτάσεις για τη  γενικότερη διαχείριση των υδάτων και την ένταξη της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής στο σχεδιασμό του ΓΟΕΒ Σερρών.


Διαπιστώνεται ότι έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι ανταπόκρισης του ΕΛΓΑ και η πραγματοποίηση των σχετικών ελέγχων, ενώ είναι γενική παραδοχή η αναγκαιότητα αλλαγών σε σημεία του κανονισμού, μερικά από τα οποία αφορούν ιδιαίτερα την Π.Ε. Σερρών. Οι προτάσεις του αγροτικού κόσμου για τις οποίες λαμβάνεται φροντίδα να ενημερώνεται τακτικά η διοίκηση του ΕΛΓΑ θα συμβάλουν στη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού ώστε αυτός να αποτελεί έναν αδιαμφισβήτητο μηχανισμό στήριξης της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.