Tuesday, June 12, 2018

Ανοιχτή Επιστολή Παναγιώτη Σπυρόπουλου για το Σκοπιανό


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση...άραγε οι μακεδόνες θα καταλαβαίνουν την (δήθεν) μακεδονική Γλώσσα; Εμείς πάντως ΟΧΙ
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, κοινοποιεί ανοιχτή επιστολή προς τους αξιότιμους πρωθυπουργούς Ελλάδoς και FYROM.
Το ακριβές κείμενο έχει ως εξής:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ FYROM:
Θερμή παράκληση σας απευθύνω, η όποια συμφωνία, στην οποία έχετε καταλήξει, να γραφεί στην γλώσσα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο μεν αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός μας να την αναγνώσει στον λαό της FYROM, ο δε αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός της FYROM να την αναγνώσει στον ελληνικό λαό, ώστε αμφότεροι οι λαοί μας να κατανοήσουν πλήρως το περιεχόμενό της.-
Με τιμή
Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας
(;;;).
ΥΓ. Για τους πάσης φύσεως υστερόβουλους: Το ερωτηματικό αφορά την ονομασία της Περιφέρειάς μας.

1 comment:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΥΜΑΘ , ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ !!!!

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.