Thursday, June 14, 2018

Ενταση στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής για ΠΓΔΜ


Δεν πήρε απόφαση το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του το βράδυ της Πέμπτης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε έντονο κλίμα.

Η Φώφη Γεννηματά (φωτογραφία αρχείου) τόνισε πως «πρόκειται για μια κακή συμφωνία», διατηρώντας επιφυλάξεις για την στάση που πρέπει να κρατήσει το Κίνημα Αλλαγής 

Σε έντονο κλίμα και χωρίς κοινή απόφαση για τη συμφωνία των κυβερνήσεων Ελλάδας και ΠΓΔΜ ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.


Η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως «πρόκειται για μια κακή συμφωνία», διατηρώντας επιφυλάξεις για την στάση που πρέπει να κρατήσει το Κίνημα Αλλαγής.
Ωστόσο, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Καμίνης, Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Παπανδρέου, αφού άκουσαν τα υπέρ και τα κατά, επέμειναν πως η συμφωνία αποτελεί σημαντικό πρώτο βήμα.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μάλιστα οι τρεις πρώτοι αποχώρησαν, αφήνοντας τη Φώφη Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.