Tuesday, June 19, 2018

Χαμόγελα και εκπλήξεις στην τελετή λήξης της Lions Basketball Academy!

Ο άστατος καιρός δεν στάθηκε ικανός να χαλάσει την όμορφη γιορτή που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Μέγα Χορηγού μας Γατίδη Α.Β.Ε.Ε. στο πλαίσιο της ξεχωριστής τελετής λήξης της Lions Basketball Academy για την περίοδο 2017 -2018! Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεμίζοντας μας με αισιοδοξία και δύναμη για την επόμενη χρονιά!

   Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία ήταν μία προσφορά του Γατίδη Α.Β.Ε.Ε., τα μικρά μας «λιονταράκια» από όλα τα τμήματα της Ακαδημίας φόρεσαν τις κόκκινες στολές τους και διαγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό με έπαθλο… δώρα έκπληξη υπό την ευγενική χορηγία του καταστήματος United Colors Of Benetton στις Σέρρες !

   Ευχαριστούμε θερμά τον Μέγα Χορηγό μας Γατίδη Α.Β.Ε.Ε. για τον πλούσιο μπουφέ που προσέφερε καθώς και τη διάθεση του χώρου όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.
   Γονείς, παιδιά και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και θα ξεκινήσει η λειτουργία της για τη σεζόν 2018-2019.

   Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι!





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.