Saturday, June 16, 2018

O ΠΑΟΚ εξετάζει και την περίπτωση του Κλαούντιο Γιάκιομπ


Ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση του Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις χαφ, όπως αυτή του Κλαούντιο Γιάκομπ.
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Στον Σουηδό χαφ η προσφορά έχει φτάσει στα 5,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια, αλλά ακόμη δεν υπάρχει θετική απάντηση.
Όσο ο Δικέφαλος περιμένει τον Βέρνμπλουμ, εξετάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που ναυαγήσει το θέμα.
Έτσι στα υπόψιν του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κλαούντιο Γιάκομπ σύμφωνα, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζονταν στη Γουέστ Μπρομ στην Αγγλία. Ενας ποδοσφαιριστής που «παίζει» διαρκώς και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες.


Ο Αργεντινός χαφ είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1987 και στην Ευρώπη βρίσκεται από το 2012 παίζοντας μόνο για την Γουέστ Μπρομ στην οποία έχει μετρήσει 175 επίσημα ματς (τα 160 στην Premier League) έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ. Πιο πριν είχε 142 παιχνίδια στη Ρασίνγκ Κλουμπ στην Αργεντινή με 7 γκολ και 2 ασίστ.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαφ, αλλά με περισσότερο ανασταλτικές αρετές, καθώς είναι ένα κλασικό εξάρι. Ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του έχει τονίσει πολλές φορές ότι στον ΠΑΟΚ θέλει μέσους με περισσότερες επιθετικές αρετές οι οποίοι να μπορούν να πατάνε περισσότερο και στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και να συμμετέχουν περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι.
Κάθε καλή περίπτωση παίκτη πάντως εξετάζεται διαφορετικά από τον Δικέφαλο και ο Κλαούντιο Γιάκομπ ίσως απασχολήσει περισσότερο αν «ναυαγήσει» η υπόθεση του Βέρνμπλουμ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.