Thursday, May 30, 2013

Καταζητείται ένας 23χρονος για την αρπαγή της 13χρονης

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ

Εναν 23χρονο καταζητεί η ΕΛΑΣ για την αρπαγή της 13χρονης

Αλβανός υπήκοος, 23 χρόνων, με τα στοιχεία Marjon Αjaji, τη φωτογραφία του οποίου και α στοιχεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, αναζητείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα.
Εναν 23χρονο καταζητεί η ΕΛΑΣ για την αρπαγή της 13χρονης

Πληροφορίες φέρουν τον 23χρονο απαγωγέα σε δασική έκταση στο Παγγαίο Καβάλας όπου και βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια αστυνομική επιχείρηση.
Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την αστυνομία, διέμενε προσωρινά στα Λουτρά Ελευθερούπολης. Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θέμα αναφέρεται ότι «μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης (13χρονης) ημεδαπής».
Παράλληλα, αναφέρεται ότι «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους αριθμούς 210- 6411111, 210-6875200 και 210-6476370».
Σε βάρος του νεαρού από την Αλβανία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η καταγγελία για την αρπαγή έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, από τη γιαγιά της ανήλικης. Οπως είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Σπάτων, η 13χρονη εγγονή της έφυγε από το σπίτι, όπου διέμεναν μαζί.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω facebook, ενέχεται στην αρπαγή της.
Κατά την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε, επίσης, ότην μία ημέρα μετά την αρπαγή, η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.
Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.