Thursday, May 30, 2013

Την Πέμπτη η συζήτηση για τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Ομόφωνα αποφασίστηκε, επίσης, η απαγόρευση οπλοφορίας στη Βουλή

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, η πρόταση των 54 βουλευτών που αφορά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», προκειμένου η προκαταρκτική εξέταση που, ήδη, διενεργείται, να συμπεριλάβει και τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών και για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία. 
Την Πέμπτη η συζήτηση για το κατηγορητήριο Παπακωνσταντίνου

Τα παραπάνω αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων σε σημερινή συνεδρίασή της. Στην ίδια συνεδρίαση, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να απαγορευθεί η οπλοφορία των βουλευτών και των υπουργών εντός της Βουλής- κάτι που έγινε αποδεκτό ομοφώνως. 

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ισχυρίστηκε πως διαθέτει καταγγελίες για παράνομη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών εντός της Βουλής, χωρίς, ωστόσο, να καταθέσει σχετικά στοιχεία, αν και επιφυλάχθηκε. Ζήτησε δε να διεξάγεται στη Βουλή αλκοτέστ και έλεγχος για ναρκωτικά με σκυλιά

Η παρέμβαση του κ. Παππά προκάλεσε τις αντιδράσεις του Λ. Γρηγοράκου και του Β. Οικονόμου, οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως επιχειρεί να ευτελίσει σκοπίμως το Κοινοβούλιο.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.