Wednesday, May 29, 2013

Χωρίς Α. Τσοχατζόπουλο και Β. Σταμάτη συνεχίζεται η δίκη

Χωρίς τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη συνεχίζεται για 9η ημέρα η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση του αποκαλούμενου μαύρου πολιτικού χρήματος...

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αποχώρησε την Παρασκευή διαμαρτυρόμενος, για την απόρριψη του αιτήματος του περί άμεσης εξέτασης του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και των μελών του ΚΥΣΕΑ που υπέγραψαν για την προμήθεια των εξοπλιστικών. 


Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σήμερα η υπεράσπιση υπέβαλε ένσταση ζητώντας να μην εξεταστεί ο εφοριακός Παναγιώτης Βλάχος που είχε ρόλο συμβούλου του ανακριτή στο στάδιο διερεύνησης της υπόθεσης. 


Αντίθετα, με τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενους του ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας επέμεινε στην εξέτασή του, χαρακτηρίζοντάς τον μάρτυρα-κλειδί γιατί μπορεί να εξηγήσει κινήσεις λογαριασμών της δικογραφίας. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης και επέτρεψε την εξέταση του μάρτυρα. 

Η απόρριψη του αιτήματος προκάλεσε την έκρηξη της υπεράσπισης Τσοχατζόπουλου. Ακολούθησε ο συγκεκριμένος διάλογος:

Πρόεδρος: Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, πρέπει να διαφωτιστεί το δικαστήριο και να αποδειχτεί η υπόθεση. 

Παγορόπουλος: Να γραφτεί στα πρακτικά. Δημιουργούνται υπόνοιες για την υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου. Δεν μπορεί να λέτε πως με κάθε τρόπο πρέπει να αποδειχτεί η υπόθεση... Αν δε γίνεται να μην αποδειχτεί. 

Πρόεδρος: Δεν είπα τέτοια πράγματα . Τι θέλετε να κάνω δίωξη στον μάρτυρα; 

Παγορόπουλος: Υπάρχει μια βαριά σκιά στη υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου.

Πηγή: real.gr,stoxos.gr , political-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.