Thursday, May 30, 2013

Θεόφιλος Λεονταρίδης: ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ν.Δ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης επισκέφθηκε το Νομό Δράμας και είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του Νομού.
Ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, την Δημοτική Αρχή, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την δύσκολη περίοδο και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν για να δώσουν λύσεις.
Μετά το πέρας των επισκέψεων του, ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης δέχθηκε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου στο ξενοδοχείο «Ξενία» και είχε διάλογο μαζί τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.
Οι φορείς επέδωσαν υπομνήματα στον Βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη για τα πιο επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία αποτελούν και  μέρος του προσυνεδριακού διαλόγου που συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στο Συνέδριο που θα γίνει στα τέλη Ιουνίου.
Στη συνέχεια ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε και συμμετείχε σε σύσκεψη με τη ΝΟΔΕ Δράμας.

Σ΄ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του στη Δράμα μαζί με τον κ.Θεόφιλο Λεονταρίδη ήταν ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο Υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Δράμας, οι οποίοι και συνέβαλαν πολύ ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία αυτές οι συναντήσεις.

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.