Monday, May 27, 2013

Επαφές Π. Παναγιωτόπουλου με ομολόγους του και την ηγεσία της ρωσικής εκκλησίας

Επαφές με ομολόγους του και την ηγεσία της ρωσικής εκκλησίας είχε στη Μόσχα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος

Σειρά επαφών με ομολόγους του είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος στη Μόσχα, στο περιθώριο της Διάσκεψης για την «Ασφάλεια στην Ευρώπη», που διοργανώθηκε στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ συναντήθηκε και με την ηγεσία της ρωσικής εκκλησίας, όπως έκαναν γνωστό αρμόδιες πηγές του υπουργείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τους ομολόγους του της Γαλλίας Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, του Αζερμπαϊτζάν Σαφάρ Αμπίεφ, της Δημοκρατίας της Αρμενίας Σεϊράν Οχανιάν, της Μολδαβίας Βιτάλι Μαρινούτα και της Κύπρου Φώτη Φωτίου.
Επίσης αντάλλαξε απόψεις με τον αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στρατηγό Βαλέρι Γκερασίμοφ.
Εξάλλου, ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλλο και συμμετείχε στην εκδήλωση που έγινε στον Ιερό Ναό του Σωτήρος για τα «Ονομαστήρια» του Προκαθημένου της Ρωσικής Εκκλησίας.
Τέλος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον αρμόδιο για θέματα διεθνών σχέσεων της Ρωσικής Εκκλησίας, μητροπολίτη Ιλαρίωνα Αλφέγιεφ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.