Tuesday, May 28, 2013

Τα Χανιά, ο μεγαλύτερος καλοκαιρινός προορισμός των Σκανδιναβών

Ο συγκεκριμένος όμιλος έχει πάνω από 120.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων
Picture 0 for Ο κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός των Σκανδιναβών τα Χανιά
Ο κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός των Σκανδιναβών βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν είναι άλλος από τα Χανιά, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο όμιλος «TUI Nordie» στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε, ο συγκεκριμένος όμιλος έχει πάνω από 120.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων, διεκδικώντας την πρωτιά στις χώρες δραστηριοποίησής του.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή της «TUI Nordic», Πήτερ Ούρβαν, «η περσινή χρονιά, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και με την έκταση την οποία είχαν δώσει τα ΜΜΕ όλης της Ευρώπης, είχε επηρεάσει τις κρατήσεις των Σκανδιναβών. Όμως, καταφέραμε ως εταιρεία να διατηρήσουμε τα νούμερά μας, ενώ φέτος θα επιτύχουμε πολύ υψηλότερους στόχους. Ο κύριός μας στόχος είναι να βρισκόμαστε στην Κρήτη και για τα επόμενα τριάντα χρόνια».

Ακόμα, υποστήριξε, ότι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο οι Σκανδιναβοί επιλέγουν την Ελλάδα, αλλά και την Κρήτη, είναι τα αναβαθμισμένα ξενοδοχεία, το ανθρώπινο δυναμικό, η μόρφωση, η άριστη εξυπηρέτηση και η κρητική φιλοξενία.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο αερολιμενάρχης Χανίων, Σταύρος Καστρινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των αφίξεων στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

«Για το πρώτο τετράμηνο του 2013 οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης σε σχέση με την περσινή περίοδο έχουν μία αύξηση 22%, ενώ στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου σε σχέση με πέρσι η αύξηση είναι 24%», ανέφερε.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.