Monday, May 27, 2013

Γυναίκα εισέβαλε με μαχαίρι στη ΔΟΥ Χανίων

Συνελήφθη η γυναίκα που εισέβαλε με κουζινομάχαιρο στη ΔΟΥ Χανίων

Συνελήφθη η γυναίκα που εισέβαλε με κουζινομάχαιρο στη ΔΟΥ Χανίων
Προσωπικά προβλήματα επικαλέστηκε η γυναίκα που εισέβαλε με μαχαίρι σήμερα το πρωί στη ΔΟΥ Χανίων.

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Χανίων, όταν μια γυναίκα, εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας στο χέρι της ένα μικρό μαχαίρι κουζίνας και κινήθηκε κατά υπαλλήλων.
Το «θερμό» επεισόδιο συνέβη στον πρώτο όροφο του κτιρίου των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών και στην υπηρεσία όπου εργάζεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δυτικής Κρήτης Μιχάλης Δασκαλάκης, το γραφείο του οποίου χτυπούσε με το μαχαίρι η γυναίκα- εισβολέας.
Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσήγαγαν τη γυναίκα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επικαλέστηκε προσωπικά προβλήματα, φώναζε πως έχει άρρωστο παιδί, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο το τι ακριβώς ζητούσε. Στην αστυνομία κλήθηκαν υπάλληλοι της ΔΟΥ για κατάθεση, ενώ σε βάρος της αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.