Wednesday, May 29, 2013

Έχασε τη ζωή της για ένα πακέτο τσιγάρα

Πεταλίδι: Έχασε τη ζωή της για ένα πακέτο τσιγάρα
Για ένα πακέτο τσιγάρα έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Κόκκινο, κοντά στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, όταν αρνήθηκε να το δώσει σε μια 51χρονη που την έσπρωξε για να το αρπάξει, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όταν η 51χρονη πήγε στο καφενείο που διατηρούσε στο χωριό Κόκκινο Μεσσηνίας η 80χρονη και της ζήτησε τσιγάρα. Η ηλικιωμένη αρνήθηκε και μετά από φραστικό επεισόδιο, η 51χρονη έσπρωξε την ηλικιωμένη με αποτέλεσμα πέφτοντας να τραυματιστεί θανάσιμα. Αμέσως μετά το συμβάν, στο σημείο πήγε ο 49χρονος φίλος της 51χρονης την πήρε κι έφυγαν, αφήνοντας αβοήθητη την ηλικιωμένη.
Η αστυνομία εντόπισε αργότερα την 51χρονη και το 49χρονο φίλος της, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται, η πρώτη για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης και ο δεύτερος για παράληψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η ασφάλεια που ενεργεί προανάκριση έχει διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής της ηλικιωμένης γυναίκας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ, euro2day.gr , 
political-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.