Tuesday, May 28, 2013

Κίνδυνος διεθνούς απομόνωσης της Εθνικής ομάδας και των ελληνικών συλλόγων

Για κίνδυνο αποκλεισμού της Εθνικής ομάδας και των ελληνικών συλλόγων έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, στη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.png
Ο κ. Σαρρής ενημέρωσε τους συμβούλους της Ομοσπονδίας ότι η FIFA και η UEFA έχουν ενημερωθεί τόσο προφορικά όσο και εγγράφως για τις ενέργειες της αντιπολίτευσης και τα ασφαλιστικά μέτρα για έκπτωση της διοίκησης που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς εις βάρος του νυν Δ.Σ., αίτηση που θα συζητηθεί αύριο (28/5) στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Σαρρής, αν τα ασφαλιστικά μέτρα γίνουν δεκτά και διοριστεί προσωρινή διοίκηση, το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε επίπεδο Εθνικής ομάδας και συλλόγων, θα αποβληθεί από τις τάξεις των δύο συνομοσπονδιών, με φυσική συνέπεια τον άμεσο αποκλεισμό της Εθνικής από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, όπως και όλων των συλλόγων που πρόκειται να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.