Friday, May 31, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός που απήγαγε την 13χρονη Χριστίνα ...



Πριν απο λίγο έγινε γνωστό οτι συνελήφθη απο Αστυνομικές Δυνάμεις ο 23χρονος  υπήκοος Αλβανίας AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, γεννηθείς στις 25 Μαρτίου 1990 στην Αλβανία και προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.
Σε δασική περιοχή  του Παγγαίου όπου περιφερόταν, κατάφεραν οι αστυνομικοί να εγκλωβίσουν και τελικά να συλλάβουν τον 23χρονο Αλβανό, που τους είχε ξεφύγει όταν τον εντόπισαν μαζί με τη μικρή Χριστίνα.

Για τη σύλληψη του 23χρονου η ΕΛΑΣ είχε από χθες εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στήνοντας μπλόκα σε όλους τους περιφερειακούς δρόμους της περιοχής.
Ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι είχε εργαστεί στην περιοχή ως βοσκός και γνώριζε το βουνό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Εθνους μάλιστα, ο γιος του πρώην εργοδότη του επικοινώνησε χθες μαζί του, και τού πρότεινε να διανυκτερεύσει με την 13χρονη σε μία στάνη που διαθέτει η οικογένεια στη δασική περιοχή στα Λουτρά.
Ωστόσο, ο 23χρονος ήταν διστακτικός, επειδή γνώριζε ότι τον καταζητεί η αστυνομία και φοβόταν τη σύλληψη.

Τελικά, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να περιμένει η μικρή έξω από τη στάνη, προκειμένου να την εντοπίσουν οι διασώστες.
Eτσι και έγινε. Το κλιμάκιο που έφτασε στην κορυφή του Παγγαίου βρήκε τη μικρή. Οχι όμως και τον 23χρονο που εξαφανίστηκε στα γνωστά του μονοπάτια του δάσους.
Ωστόσο ήταν θέμα χρόνου να πέσει τελικά στα χέρια τους. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρυμμένο σε ένα δέντρο. Έτσι, έλαβε τέλος η υπόθεση που τις τελευταίες ημέρες έχει αναστατώσει ολόκληρη τη χώρα, με τις φωτογραφίες της 13χρονης και του 23χρονου να φιγουράρουν παντού.
elas-lyste.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.