Friday, May 31, 2013

Για ΗΠΑ και Λονδίνο αναχωρεί αύριο ο Δ. Αβραμόπουλος

Ταξίδι-«αστραπή» στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ως κεντρικός ομιλητής, στην ολομέλεια του ετήσιου Συνεδρίου της «Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής» (American Jewish Committee).
Για ΗΠΑ και Λονδίνο αναχωρεί αύριο ο Δ. Αβραμόπουλος
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Αβραμόπουλος θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας (4-5 Ιουνίου), προσκεκλημένος του Βρετανού ομολόγου του, Γουίλιαμ Χαγκ, με τον οποίον θα έχει συνομιλίες για διμερή, ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με την Ομάδα Βρετανο-Ελληνικής Φιλίας της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων.
Παράλληλα, ο υπουργός θα έχε επαφές με παράγοντες της ελληνικής ομογένειας και θα παρευρεθεί σε εκδήλωση με θέμα «David Lloyd and Eleftherios Venizelos: an enduring friendship», που περιλαμβάνει παρουσίαση εγγράφων από το αρχείο του Λόυντ Τζορτζ και της αλληλογραφίας του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
ΠΗΓΗ newsbomb.gr, political-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.