Tuesday, May 28, 2013

Υπογράφει στην Τότεναμ ο Νταβίντ Βίγια

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια από τη Μπαρτσεόνα, είναι η διοίκηση της Τοτεναμ. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την καταλανική ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Τίτο Βιλανόβα. 
Φουλάρει για Βίγια η Τότεναμ
Ο Αντρέ Βίλας Μπόας εισηγήθηκε άμεσα την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, καθώς θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή των Λονδρέζων. Η Μπαρτσελόνα αξιώνει δώδεκα εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του παίκτη, με τους Λονδρέζους να προσφέρουν μέχρι στιγμής δέκα εκατομμύρια. 

Ο αγγλικός Τύπος θεωρεί πως σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και πως ο Βίγια θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παίκτης από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο, καθώς έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αγωνιστεί σε μια αγγλική ομάδα.

novasports.grpolitical-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.