Friday, May 31, 2013

Παρουσία Σαμαρά η τελετή εκκίνησης του Ράλι Ακρόπολις

Παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, άνοιξε και επίσημα η «αυλαία» του 59ου Ράλι Ακρόπολις, καθώς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Ζάππειο η τελετή εκκίνησης.
Σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για μεγάλη διοργάνωση ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «το Ράλι Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την χώρα μας και θα πρέπει η Πολιτεία να το στηρίζει πάντα».
Απαντώντας σε ερώτηση για την οικονομία, δήλωσε ότι «περάσαμε δια πυρός και σιδήρου και τώρα πηγαίνουμε καλύτερα» και επεσήμανε ότι η ελληνική επιτυχία θα γίνει και ευρωπαϊκή επιτυχία.


Ακόμη ανέφερε ότι για να έχουμε ανάπτυξη χρειάζονται επενδύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ μιλώντας για τον τουρισμό εκτίμησε πως η φετινή θα είναι από τις καλύτερες τουριστικές περιόδους για την Ελλάδα.
Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός είχε συνομιλία με τους υπευθύνους της FIA, αλλά και με ελληνικά πληρώματα που μετέχουν στο Ράλι.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Λόγω της διεξαγωγής του 59ου Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιούνται από σήμερα, Παρασκευή, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στις οδούς:
- Λ. Βασ. Όλγας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της, από τις 16.00 έως τις 19.30.
- Στα Μέγαρα από τις 15.30 έως τη 1.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις οδούς Γερανείων, στο τμήμα της μεταξύ του Βόρειου Παράδρομου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου μέχρι τη θέση «Γαλήνη» και Φιλελλήνων, Παναγίτσας και Βαρδουσίων, σε όλο το μήκος τους μέχρι την συμβολή τους με την οδό Γερανείων.
Εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι.

ΠΗΓΗ naftemporiki.gr,political-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.