Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου: 2η Μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά!

Ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου στην πολυετή παρουσία του στα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης και μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περσινή 1η, σας προσκαλεί στη 2η μεγάλη μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά, με τίτλο "ο σύλλογος βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στις 9:00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου.
Σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας να κατέβουν στην πλατεία να διασκεδάσουν, να πιαστούν στον μεγάλο κύκλο του χορού, χορεύοντας υπό τους ήχους του παραδοσιακού μουσικού σχήματος, χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα. (Βλάχικα, Ηπειρώτικα, Μακεδονίτικα, Θρακιώτικα, Ποντιακά, Μικρασιάτικα Νησιώτικα, Ντόπια).
Ένα γλέντι του παλιού καλού καιρού… ένα βράδυ γεμάτο ελληνική παραδοσιακή μουσική και χορό με τη συμμετοχή παραδοσιακής ορχήστρας, που θα μας ταξιδέψει μουσικά σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας. 
----- μια βραδιά αφιερωμένη σε αυθεντικά ακούσματα ψυχής, με τραγούδια….. και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα)…..

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.