Tuesday, June 13, 2017

Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος για όσα έγιναν στο Δίστομο

"Το σύγχρονο επίσημο Γερμανικό κράτος, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε τόνο λέει σαφώς ότι το ζήτημα των αποζημιώσεων για τις γερμανικές καταστροφές και θηριωδίες και το κατοχικό δάνειο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ ΝΟΜΙΚΑ.
Το σύγχρονο επίσημο Γερμανικό κράτος λέει σε κάθε τόνο ότι ΜΟΝΟ το ηθικό ζήτημα παραμένει ανοιχτό, δηλαδή κάνα στεφανάκι στις επετείους, τσάι και συμπάθεια, άντε και καμιά ψιλοεπιχορηγησούλα στους Δημάρχους των μαρτυρικών Δήμων για να κλείσουν τα στόματα.
Το σύγχρονο επίσημο Γερμανικό κράτος χρωστά πάνω από 341 δις στο Ελληνικό δημόσιο ως αποζημίωση. Τα χρήματα αυτά θα αποκαταστήσουν την ηθική τάξη όχι στις καρδιές μας, αλλά σύμφωνα με τον παγκόσμιο νομικό πολιτισμό και θα ΠΡΕΠΕΙ να αποδοθούν.
Το σύγχρονο επίσημο Γερμανικό κράτος, την ώρα που αρνείται να συζητήσει καν για τις γερμανικές επανορθώσεις, επειδή είναι μάγκας και νταής και μπορεί να το κάνει επειδή έτσι γουστάρει, με πρόσχημα το ελληνικό δημόσιο χρέος αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των ελληνικών νοικοκυριών, έχει επιβάλλει ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΝΕΟΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ στη χώρα μας και το Λαό μας, βγάζοντας στο σφυρί το δημόσιο πλούτο, την ιδιωτική περιουσία, δημιουργώντας εργαζόμενους-σκλάβους και εξαθλιώνοντας την πλειοψηφία των Ελλήνων, σε συνεργασία με τις ελληνικές νεοκατοχικές κυβερνήσεις και τους κάθε λογής "προθύμους" και υποτακτικούς.

Το σύγχρονο επίσημο Γερμανικό κράτος, δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της Ελλάδας για παύση πληρωμής και διαγραφή του χρέους, παρά το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος. Λέει ότι το κράτος έχει συνέχεια και απλά αρνείται τέτοιου είδους πορίσματα, απλούστατα γιατί είναι μάγκας και νταής και μπορεί να το κάνει άμα γουστάρει.
Το σύγχρονο επίσημο Γερμανικό κράτος στη χώρα μας εκπροσωπείται από το Γερμανό Πρέσβη. Ο εν ενεργεία Γερμανός πρέσβης δε μοιάζει με ναζί έτσι όπως τους βλέπουμε στις ταινίες...Μοιάζει περισσότερο με Γερμανό οικογενειάρχη τουρίστα.
Όμως είναι ο εκπρόσωπος του επίσημου Γερμανικού κράτους, το οποίο αρνείται ότι υπάρχει ζήτημα γερμανικών επανορθώσεων και επιβάλει μια σύγχρονη κατοχή στη χώρα μας με αφορμή οικονομικά αίτια, επειδή έτσι θέλει...
Ο επίσημος εκπρόσωπος του Γερμανικού κράτους πήγε χθες να καταθέσει στεφάνι με τη γερμανική σημαία στην τελετή για τους δολοφονηθέντες εκ του γερμανικού στρατού Διστομίτες.
Ήμασταν εκεί...Μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία έκανε την αυτονόητη πατριωτική κίνηση να τον εμποδίσει να διαπράξει αυτή την υποκριτική και ιερόσυλη πράξη.
Η κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν θα έφερνε στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου αυτόματα τις γερμανικές οφειλές ούτε θα αποκαταστούσε από μόνη της την ηθική τάξη.
Όπως μια γενική απεργία, από μόνη της, δεν αποκαθιστά αυτόματα τα εργασιακά δικαιώματα που σμπαραλιάζονται.
Όμως ήταν μία συμβολική πράξη ανυπακοής, υψηλού επιπέδου η οποία μας έδωσε πίσω κάτι από την κλεμμένη μας υπερηφάνεια.
Ήταν μια πράξη με μεγάλο αντίκτυπο που θα έσπαγε την ομερτά στη χώρα μας και πιθανότατα διεθνώς για το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων.
Την πράξη αυτή την καταδίκασε μετά βδελυγμίας όλο το νεοφιλελεύθερο μπλοκ. Λεβέντηδες, Ποτάμια, κανάλια και ραδιόφωνα καθώς και κομμάτι της "Αριστεράς" που χαρακτήρισε ως "επαναστατική κίνηση" ή "πράξη ηθικού μεγαλείου" την παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου να πάρει από το χεράκι τον Γερμανό πρέσβη, να παρακάμψουν τη Ζωή και να καταθέσουν μαζί το στεφάνι.
Εμείς, ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, συμμετείχαμε, στηρίξαμε και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πράξη αυτή της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Εγώ προσωπικά εντάχθηκα από μαθητής στα κοινωνικά κινήματα, με κινητήρια δύναμη το πάθος μου για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, έτσι όπως τουλάχιστον εγώ την είχα στο κεφάλι μου λόγω των ιδεών μου και του αξιακού μου κώδικα.
Ποτέ μου δεν εντάχτηκα ούτε για να βαράω προσοχές σε ιερά τέρατα του χώρου ή και ενίοτε του αντίπαλου χώρου τα οποία όμως θα πρέπει να τιμούμε "γιατί αποτέλεσαν άξιους αντιπάλους", ούτε για να βρω έναν κοινωνικό χώρο για να κάνω παρεούλα και να πίνω τσίπουρα, ούτε για να συμμετέχω που και που σε καμιά πορεία προκειμένου να κάνω το καθήκον μου και να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.
Ο καθένας μας κρίνεται συνεχώς και δεν έχει το αλάθητο του Πάπα και ενίοτε "τα στερνά τιμούν τα πρώτα".
Συγνώμη λοιπόν αν στεναχωρώ κάποιους αλλά δεν θα πάρω, ούτε από την Αριστερά της υπόκλισης και της πολιτικής ορθότητας ούτε από την μυρωδιά της ήττας, της ενσωμάτωσης και της συνθηκολόγησης που κάποιοι αποπνέετε.
Θα πάρω κάτι από την υπερηφάνεια εκείνων που δεν έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για να διεκδικήσουν το ΔΙΚΙΟ είτε είναι μόνοι τους είτε είναι χιλιάδες...
Τουλάχιστον θα προσπαθήσω και θα κρίνομαι διαρκώς γιατί όλοι διαρκώς κρινόμαστε..."

Λεωνίδας Παπαδόπουλος - Μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας
Πηγή Facebook: ΄΄Leonidas Papadopoulos ΄΄ 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.