Thursday, August 3, 2017

Το ΑΤΙΑ στον Ζαρό και ο χάρτης των ΑΤΙΑ της Κρήτης

Κάτοικοι του γραφικού χωριού της Μεσαράς ισχυρίζονται ότι είδαν στον ουρανό τους UFO που έβγαζε φωτιές και εξαφανίστηκε τόσο απότομα όσο εμφανίστηκε. Ο  ιπτάμενος δίσκος έκανε την απρόσμενη εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής στον ορίζοντα πάνω από τα Βορίζια σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες.
'Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, δεν τον είδε μόνο ένας, αλλά δεκάδες άτομα! «Είχε νυχτώσει και βρισκόμουν στην αυλή του σπιτιού μου. Γύρω στις 22.00 αντιλήφθηκα ότι από πάνω μου υπήρχε ένα έντονο φως, ένας λαμπερός δίσκος» είπε η κυρία Ειρήνη στο apopsilive.gr και πρόσθεσε:

«Φοβήθηκα και μπήκα στο σπίτι»

«Τηλεφώνησα στην αδερφή μου και της είπα ότι βλέπω μια φωτιά στον ουρανό, αλλά εκείνη δεν την έβλεπε. Μετά, πήρα τη φίλη μου την Αγγελική και της λέω θα πέσει φωτιά να σε κάψει. Μου είπε ότι η αδερφή της η Κατίνα με τον άντρα της το είδαν. Ηταν ολοστρόγγυλο, έκανε καμπύλες, αλλά φοβήθηκα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Μετά χάθηκε πίσω από τα σύννεφα, πάνω από τα Βορίζια, και το έχασα».

Αλλες δύο μαρτυρίες, εκείνες της κυρίας Κατίνας και του συζύγου της Μανώλη, μίλησαν για τον περίεργο δίσκο που έβγαζε φωτιές: «Στον ορίζοντα, εκεί, πάνω από τα Βορίζια, εμφανίστηκε κάτι στρογγυλό και άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου. Κάθισε στον ουρανό για λίγο, ακριβώς από πάνω μου, και σιγά σιγά υψωνόταν, ώσπου χάθηκε. Φαινόταν σαν μια φλόγα μέσα του και στα πλάγια του και από πάνω είχε σαν γυάλινο κάλυμμα» είπε ο κύριος Μανώλης, ενώ η γυναίκα του, η κυρία Κατίνα, μίλησε για έναν μεγάλο στρογγυλό δίσκο που ολοένα και υψωνόταν, ώσπου έγινε σαν ένα αστέρι στον ουρανό και τελικά χάθηκε». Το θέμα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους κατοίκους να είναι ανήσυχοι. Κάποιοι διακωμωδούν την κατάσταση, λέγοντας πως δεν είδαν καλά όσοι ισχυρίζονται ότι είδαν κάτι περίεργο στον ουρανό, ενώ ορισμένοι άλλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να ήταν αυτό κι αν θα ξανακάνει την εμφάνισή του.

Εμείς με την αφορμή του συμβάντος στον Ζαρό Κρήτης ψάξαμε και βρήκαμε (σχεδόν)όλες τις καταγεγραμμένες γνωστές καταγραφές ΑΤΙΑ από το 1975 και μετά και ενώ υπήρχαν παραπάνω από δύο άτομα κατά την θέαση, είτε με οπτικό υλικό. Παραθέτουμε τους χάρτες που σχεδιάσαμε, προσέξτε ότι οι εμφανίσεις των ΑΤΙΑ γινόταν συνήθως πάνω από περιοχές που υπήρχαν αρχαίες Μινωικές πόλεις! 


ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
 ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (1975-2017)

 ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ(ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ)

ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Α)ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ(ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ USO) B)ΟΙ ΝΟΗΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ 
ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΙΝΩΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ


ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΩΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΥΜΠΤΩΣΗ?

Η επιλογή των χώρων των ιερών, των μαντείων, αλλά και των πεδίων μαχών γινόταν με τρόπο τέτοιο, ώστε να αντλείται δύναμη από την ήδη σε αυτούς τους χώρους υφιστάμενη ηλεκτρομαγνητική και πνευματική ενέργεια, με αποτέλεσμα, πολλές φορές, την υλοποιούμενη μαχητική παρουσία των προγόνων, των θεών, των ημιθέων και των ηρώων. Γνωστά σχετικά παραδείγματα έχουμε στην Τροία, τον Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα, την Ισσό και τις Θερμοπύλες, την ιερή πύλη των Αμφικτιονιών.
Θα μπορούσαν λοιπόν τα ΑΤΙΑ να χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική και να αντλούν ενέργεια από ορισμένες ιδιότητες κάποιων τοποθεσιών που οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν άριστα? Ή μήπως οι ιπτάμενες αυτές μηχανές θα μπορούσε να είναι μια τεχνολογία που έμεινε να περιφρουρεί κάποιες τοποθεσίες από το απώτατο παρελθόν?Εκτός των άλλων, οι Έλληνες υπήρξαν γνώστες των τελλουρικών ρευμάτων ή γραμμών L, όπως και αυτό φαίνεται από τη διάταξη που έχουν στο χώρο τα σημαντικά ιερά και οι πόλεις. Τουλάχιστον ανά τρία, βρίσκονται σε ευθεία, ακολουθώντας κάποια γραμμή L, όπως για παράδειγμα οι:
Αθήνα - Ελευσίνα - Δελφοί,
Θήβα - Τανάγρα - Αμφιάρειο,
Χαλκίδα - Θήβα - Ολυμπία,
Χαλκίδα - Αμφιάρειο - Δήλος,
Χαλκίδα - Κρομμυών - Σπάρτη,
Χαλκίδα - Σούνιο - Κνωσός κ.λπ.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΝΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ 

πηγές:
Η ΙΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΙΤΣΑΣ Β. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΚΔ ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Πηγή: omadaorfeas.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.