Friday, June 15, 2018

Από 10 χωριά-χωριάτες στο ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) – Η πατριωτική στάση της Μαρίας Κόλλια εξόργισε τον ΠΑΣΟΚο Ανδρέα Λοβέρδο

«Μύλος» στο μικροσκοπικό (πια) ΠΑΣΟΚ! Από 10 χωριά-χωριάτες έγιναν στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.
Σε μονοπάτια «μητσοτακικά» κινείται πια ξεκάθαρα η Φώφη Γεννηματά, πηγαίνοντας κόντρα στους υπόλοιπους πέντε του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, αναφορικά με το σχέδιο συμφωνίας που προέκυψε ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια.
Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ήταν η μόνη που χαρακτήρισε αρνητική την πρόταση συμφωνίας που λύνει ένα πρόβλημα 25 χρόνων, γεγονός που οδήγησε σε μη συμφωνία σχετικά με το θέμα.
Από την άλλη μεριά Γιώργος Παπανδρέου, Σταύρος Θεοδωράκης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξαν την θέση ότι ναι μεν η πρόταση συμφωνίας έχει «γκρίζες ζώνες» αλλά κινείται σε θετική κατεύθυνση και πρέπει επιτέλους να λυθεί.
Εξάλλου σήμερα και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, κάλεσε όλα τα μέλη του (και το ΠΑΣΟΚ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος να στηρίξει το σχέδιο συμφωνίας Σκοπίων-Ελλάδος για το  «Severna Makedonija» - «Βόρεια Μακεδονία»
Επιβεβαίωση της «τρικυμίας» που επικρατεί στο μικροσκοπικό (πια) ΠΑΣΟΚ που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ βλέπει θετικά το «Severna Makedonija» - «Βόρεια Μακεδονία» είναι η σημερινή επίθεση που εξαπέλυσε ο ΠΑΣΟΚος Ανδρεάς Λοβέρδος στην Μαρία Κόλλια, μόλις αυτή τέλειωσε την πατριωτική ομιλία της στη Βουλή με την οποία ξεκαθάρισε πως «Για μας (σ.σ. τους Ανεξάρτητους Έλληνες) και για μένα προσωπικά, το όνομα της Μακεδονίας δεν εκχωρείται, δεν παραχωρείται, ούτε σύνθετο, ούτε με οποιουσδήποτε προσδιορισμούς (γεωγραφικούς, χρονικούς ή άλλους), και γι αυτό δεν θα ψηφίσουμε καμιά συμφωνία αυτής της μορφής αν και όποτε έρθει προς ψήφιση στη βουλή! Για μας και για μένα προσωπικά, η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία! Αυτά για μας! Λόγια σταράτα, καθαρά και ξάστερα!»
Παρακάτω η οργισμένη επίθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στην πατριωτική τοποθέτηση της Μαρίας Κόλλια:

Η Πατριωτική άποψη της Μαρίας Κόλλια εξόργισε τον ΠΑΣΟΚΟ Ανδρέα Λοβέρδο 15.6.18 https://youtu.be/PlFj2qjxsBU



Ομιλία της ΥΜΑΘ κ. Μαρίας Κόλλια -Τσαρουχά στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας 15.6.18 https://youtu.be/sheIpMkoZ98

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.