Sunday, June 17, 2018

Κίνημα Αλλαγής ΝΕ ν.Δωδεκανήσου: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ Τ.Ο


Μετά τη συγκρότηση των Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής προχωράμε στη διαδικασία συγκρότησης των Τοπικών Οργανώσεων.
Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθούν σε όλη την Ελλάδα οι εκλογές για την ανάδειξη των Συντονιστικών Γραμματειών του Κινήματος Αλλαγής, στις κατά τόπους Δημοτικές Οργανώσεις.
Η εκλογή γίνεται με μυστική και καθολική ψηφοφορία και δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι μέλη έως 19 Ιουνίου ή όσοι μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας, καταθέσουν και αίτηση εγγραφής μέχρι τις 20/06/2018 και ώρα 10 μ.μ.


Δήλωσε και εσύ υποψηφιότητα στέλνοντας τα στοιχεία σου (Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας και Τηλέφωνο Επικοινωνίας, και Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα στην οποία ανήκεις) στη Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου στο email kinimaallagis12@gmail.com ή καλώντας στα τηλέφωνα 6977086957 και 6976633788.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ν. Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε όλες και όλους. Μοναδικός μας στόχος, είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών για ένα «νέο άλμα προς τα εμπρός».
Ένα άλμα που θα εγγυηθεί ότι οι Έλληνες πολίτες θα απολαμβάνουν όλα τα αγαθά μιας ανοικτής, προοδευτικής κοινωνίας, με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς, με κανόνες που τους σέβονται όλοι, ανεξάρτητα από την οικονομική ή πολιτική τους ισχύ.
#προχωράμε μπροστά
#κίνημα αλλαγής
Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
 Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.