Tuesday, June 12, 2018

Δεν αδειοδοτήθηκαν Παναθηναϊκός και Πανιώνιος


Χωρίς άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έμειναν Παναθηναϊκός και Πανιώνιος
Μετά την μη αδειοδότηση τους για Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος εξασφάλισαν άδεια ούτε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.


Από τη μια ο φάκελος του «τριφυλλιού» απορρίφθηκε λόγω των οφειλών της ΠΑΕ σε παίκτες αλλά και λόγω της έλλειψης πλάνου βιωσιμότητας για το μέλλον. Έτσι οι πράσινοι θα ξεκινήσουν με -6 βαθμούς τη νέα σεζόν της Super League, ενώ θα υπάρχει και περιορισμός στις μεταγραφές.
Λόγω έλλειψης πλάνου βιωσιμότητας δεν αδειοδοτήθηκε ούτε ο Πανιώνιος, με τους «Νεοσμυρνιώτες» να τιμωρούνται με πρόστιμο 20.000 ευρώ.
Οι ποινές θα τεθούν σε ισχύ μετά από τρεις ημερολογιακές ημέρες εφ όσων δεν υπάρξει έφεση από τις δύο ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του την 12/06/2018, εξέτασε τους φακέλους των τεσσάρων ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, προκειμένου να αποφασίσει για τη χορήγηση ή μη άδειας συμμετοχής τους στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).
Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, λόγω μη εκπλήρωσης των άρθρων 47, 48, 49, 50 και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).
Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).
Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).
Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.