Friday, June 15, 2018

Ο Ανδρέας Ριζούλης μιλά για τον πατριωτισμό στην πρόταση δυσπιστίας (Video)

Ομιλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, Ανδρέα Ριζούλη, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που υπέβαλαν ο
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Βουλευτές του Κόμματός του, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής.

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι από το 1945 και μετά η συντηρητική παράταξη στα πλαίσια του «πατριωτικού καθήκοντος» κυνήγησε στην Ελλάδα τα παιδιά και τα εγγόνια των ηττημένων του εμφυλίου πολέμου.
Δολοφόνησε με το παρακράτος, ενώ ο Ελληνισμός απώλεσε την Ίμβρο, την Τένεδο, τον Ελληνισμό της Κωσταντινούπολης και την Κύπρο.
Το 1992 η συντηρητική παράταξη κατάφερε με τη διολίσθηση της μη διαπραγμάτευσης να αναγνωριστεί η γείτονα χώρα ως Μακεδονία.
Έρχεται τώρα αυτή η κυβέρνηση, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, και αποκαθιστά με αυτή τη συμφωνία το θέμα της γλώσσας των γειτόνων η οποία ονομάζεται  «σλάβικη» αλλά και το θέμα της ιστορίας της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας η οποία διαχωρίζεται από τους γείτονες.
Ο Ανδρέας Ριζούλης έκλεισε την τοποθέτηση του αναρωτώμενος: 
Όλα αυτά τα 40-50 χρόνια τι κατάφερε η Ελλάδα με τον ψεύτικο πατριωτισμό και την εθνικοφροσύνη εκτός από υποχωρήσεις για τον Ελληνισμό ;
Ομιλία του Ανδρέα Ριζούλη στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας 15.6.18 https://youtu.be/uI8aDYJT2cE

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.