Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

"Νικητής" ο Αντ. Σαμαράς, λέει η Bild


Bild: Ο Σαμαράς είναι νικητής - «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας»

Bild: Ο Σαμαράς είναι νικητής - «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας»

Συνεχίστε έτσι μας λένε οι γερμανοί

«Νικητή» χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αναφέρεται τόσο στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Οίκο Fitch, όσο και στον χαρακτηρισμό «διασώστης» που χρησιμοποίησε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Η γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο και όλους τους τομείς.
Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild σήμερα γράφει: «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, μπορεί έπειτα από ένα χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή "υπάρχει σαφής πρόοδος". Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως "διασώστη". Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι!».​

ΠΗΓΗ lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.